Redesign, recovery & restructuring

zaterdag, 08 augustus 2009 13:26
Provecho Beheer bv heeft zich gespecialiseerd in het reorganiseren en optimaliseren van bedrijven en bedrijfsprocessen. Dankzij de recessie groeit deze specialisatie enorm hard.

Daarom een korte uitleg over de werkwijze van deze succesvolle 'bedrijvendokter'.

"We worden momenteel erg vaak benaderd door banken, private equity fondsen en investeerders, maar ook door de overheid en familiebedrijven. Eigenlijk is dit dus voor ieder bedrijf interessant, van groot naar klein". Werner Hulsman, CEO van Provecho Beheer bv  (35) kijkt en is erg serieus. Een zeer succesvolle zakenman met een enorme kennis en ervaring. "Vaak sluiten directeuren en topmanagers hun ogen voor verandering en verbetering. De lifecyclus van producten worden echter steeds korter, geldschieters investeren nauwelijks meer, er is toenemende concurrentie (mondiaal en nieuwe media), neem de huidige recessie...... Kortom, er zijn redenen genoeg waarom bedrijven moeten blijven optimaliseren."

"Het goede nieuws is dat wij heel veel bedrijven hierbij kunnen helpen. Vaak is ook niet het product datgene waarom een bedrijf niet goed presteert, nee vaak is het juist de directie en/of de managers die we moeten vervangen. Dit in tegenstelling tot het feit dat 'men' vaak denkt dat als wij komen er drastisch gesneden wordt in het personeelsbestand."

"We werken volgens het principe inventariseren, aanpassen korte termijn en herstructureren lange termijn."

Uniek aan de werkwijze van Provecho Beheer bv is dat er verschillende mogelijkheden zijn om deze specialisten in te huren, er is zelfs een mogelijkheid om volledig op no cure no pay basis gebruik te maken van deze zeer ervaren 'bedrijvendokter'. Er zijn al meer dan 100 bedrijven succesvol 'genezen' en hier zitten zeer aansprekende namen van bedrijven bij.

Overtuig u door een gratis pré scan uit te laten voeren!

Bron: MaTeBra augustus 2009


Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Klik hier voor meer informatie.