Nummer één van Europa | Provecho bv

maandag, 19 april 2010 18:38


Provecho Telemarketing bv uit Tilburg is voor de derde achtereenvolgende keer uitgeroepen tot beste telemarketingbureau van Europa.

Een unieke prestatie, nog nooit wist een organisatie namelijk deze prestigieuze prijs zo vaak te winnen!

"Het deelnemersveld bestond uit zeer kwalitatieve internationale outbound callcenters en het is voroal onze aanpak en het 'one stop shopping model' wat dit jaar de internationale jury overtuigd heeft', aldus Werner Hulsman, CEO van Provecho Beheer bv. Wij zijn met Provecho Beheer in staat om het totale verkoop- en marketingproces voor klanten over te nemen en zetten daarbij zowel onze consultancy, leadgeneratie via internet, telemarketing en verkopers buitendienst voor in", vult Bianca Hulsman, CFO hem aan. "Wij zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers meer klanten, leads of omzet genereren. We kijken hierbij naar zowel nieuwe - als traditionele media. Wij ons gespecialiseerd in on- en offline marktbewerking, van data tot klanten en van advies tot en met uitvoering. Ons werkterrein hierbij is zowel BtB als BtC", aldus Bianca.

Dat Provecho Beheer goede resultaten boekt blijkt ook wel uit de enorme referentielijst van toonaangevende bedrijven in binnen- en buitenland. Momenteel wordt er ook hard gewerkt aan de uitbreiding met een derde vestiging in Tilburg.

Provecho bv is 100% dochter van Provecho Beheer bv.